SOREX

Sorex.io on tekoälyn (AI) valvoma sijoitusalusta


alustava

Automaattiset vaihtojärjestelmät, joita kutsutaan myös mekaanisiksi vaihtojärjestelmiksi, algoritmisiksi vaihdoiksi, mekaanisiksi vaihdoiksi tai kehysvaihdoiksi, antavat välittäjille mahdollisuuden asettaa nimenomaisia ohjeita vaihtopoluille ja poistumisille, jotka voidaan muokata automaattisesti PC:n kautta.

Jälleenmyyjät ja taloudelliset tukijat voivat muuttaa hallituksen sääntöjen oikean jakamisen, poistumisen ja lunastamisen mekaaniseksi vaihtokehykseksi, jonka avulla tietokoneet voivat suorittaa ja selata vaihtoja. Metodologian mekanisoinnin ehkä suurin vetovoima on se, että se voi poistaa osan vaihdon tunteesta, koska vaihto asettuu luonnollisesti tiettyjen vaiheiden jälkeen.

             Tietoja SOREXista

SOREX on tekoälyn valvoma erikoisrobottisovellus, joka yhdistää läheiset numeeriset ekstrapolaatiopolynomit ennalta valmisteltuun ennustavaan aikasarjan hermoorganisaatioon ennustaakseen tarkalleen 300 tärkeimmän digitaalisen valuutan kehityksen ja myötävaikuttaakseen luonnollisesti puolestasi.


               SOREX kohokohdat

SUUNNITELMA Hanki helposti tuloja tekoälyn vaihdosta lähellä valmiiksi valmisteltuja aikasarjoja toivon hermoorganisaatiota

Crypto Exchange Osta ja myy mikä tahansa yli 300 kryptosta muutamassa minuutissa. Vaihda minne tahansa turvallisuuden ja majoituksen kanssa

24/7 tuki Olla ongelma? Ojenna kätesi. Apuryhmämme on tavoitettavissa 24/7

Monivalinta Ylös vai alas? Ennakoi, missä kustannukset jatkavat vetosi taipumista. Yli 300 kryptoresurssia päätöksiä varten. Vain 2 eri tapaa - YLÖS tai ALAS! Tutustu mihin tahansa yli 300 salausomaisuudesta ja ennakoi, kuinka maksut vaikuttavat valitsemanasi aikana. Seuraa vaihdon etenemistä jatkuvasti.

3 LVL:n suositteluohjelmat Määrää meidät tovereillesi ja pääse jokaiselle kolmesta tasosta 1. LVL — 20 % 2. LVL — 10 % 3. LVL — 5 %

NFT-laina tja lainaa NFT:täsi vakuudeksi. Edisty USDT:ssä, BUSD:ssä ja SRX:ssä. Hanki USDT- tai SRX-ennakko. Käytä NFT:täsi vakuudeksi salausluotteille, joilla on tärkeimmät edistysaskeleet, jotta voit arvostaa markkinoiden mittasuhteita. Hanki luottoa USDT-, BUSD- tai SRX-valuutassa ja nosta ne nopeasti lompakkoosi.



SRX Autostaking Protocol

Panos ennen toimitusta, panos lompakkoon – laita se kaikkialle. SRX-tunnus on Sorex Autostaking Protocol -protokollan, uuden sukupolven Defin, jossa on korkein kiinteä APY, ydin. Se kerää palkkioita säännöllisesti ja ensimmäinen - toimitusta edeltävä hanki-pidä-procure -kehys, joka laajentaa portfoliotasi ennen kuin se toimitetaan kiinteällä hinnalla. 2,11 % päivittäin tai 204 036 ,60 % vuodessa omistamalla SRX:n.

Investointiriippumattomuus

SOREX käyttää PLAN-kehystä huolehtiakseen kaikentyyppisestä taloudellisesta tuesta. Suunnitelmien välinen periaatekontrasti on jokaisen painopisteen spekuloinnin raja, joka kasvaa jokaisen SUUNNITELMAN myötä. SOREX-spekulaatiovaiheeseen pääsemiseksi on kaksi tapaa: SRX:n pitäminen tai vuosittaisten erien kautta. Kuinka monta merkkiä jokaiselle SUUNNITELMAlle odotetaan, lasketaan kellonkellon tavoin vastaamaan kunkin PLANin fiat-kustannuksia. Tämä tarkoittaa, että olettaen, että merkkimaksut nousevat, kuka tahansa asiakas voi saada seuraavan PLAN:n, koska tokenien odotetaan laskevan. Normin vastaisesti asiakkaat eivät voi alentaa PLAN-versiota token-maksujen muutosten vuoksi, jos he eivät myy tokeneita.


Miten PLAN toimii?

Kun valitset yhden tarjotuista SUUNNITELMISSIA, vaihdat resursseja, jotka perustuvat tekoälyyn yhdistettynä keinotekoisiin hermoverkkoihin. Näiden jänteiden avulla voimme säilyttää vakaan ROI:n pitkän ajan.

Riskitön arvorahasto (RFV), osto- ja myyntipalkkiot Osa osto- ja myyntipalkkioista auttaa ylläpitämään Sorex Treasury -tuloja. 5-10 % kaupankäynnistä ohjataan Sorex Treasuryyn Sorex Autostaking -protokollan jakelun hallitsemiseksi.

Staking Rewards, SRX Token Yhdistetään automaattisesti treasury-vakuudelliseen valuuttaan, jolla on todellinen arvo.

Auto Burn ohjelma Tämä ohjelma alkaa 10 miljoonalla $ SRX:llä, joka on varattu yksinomaan polttotarkoituksiin, ja se kasvaa ajan myötä. Jotta emme muuttuisi pumppu- ja dump-ohjelmaksi, suoritamme polttotoiminnot lineaarisesti ja automaattisesti. Joka viikko poltetaan 2-4 % kokonaisvarastosta. Tämä prosenttiosuus kasvaa viikkojen kuluessa.


Tokenomiikka

SOREX toimittaa SRX Tokeneita 21.04.2022 neljälle merkittävälle lohkoketjulle samanaikaisesti – ETH, BSC, AVAX ja FTM

Täydellinen toimitus - 1 500 000 SRX

Lohkoketjut - ETH, BSC, AVAX, FTM

SRX Token Launch - 21.04.2022

SRX-listahinta - 1,00 dollaria

Useita vaihtoehtoja – 28.02.2022

"PLANS" Venture -ohjelma - 28.02.2022

SRX Pre-shipment Staking – 03.03.2022

NFT-lainat – 10.03.2022


Lisätietoa:

Verkkosivusto - https://sorex.io

Telegram Bounty Group - https://t.me/+9PzCQ0jAPHoyNjlk

Telegram-yhteisö - https://t.me/SOREX_Officia

Telegramin suositusohjelma – http://t.me/SOREX_Official_BOT

Ilmoitussähkö - https://t.me/SOREX_Official_ANN

Twitter – https://twitter.com/SOREX_IO

Kiista – https://discord.gg/j8hU66PgPk


käyttäjätunnus: Bocor

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2846863;sa=forumProfile

lompakko erc20 : 0x63D2a76eb30DBe869565dbb0604b8F6e865BbD57

teleqram : @Bocor


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Dschungelkönigreich Bestes Spiel, das Boni und Einkommen generiert

Darth is 'n toonaangewende DeFi-protokol wat 'n vaste APY van 383,000% bied

Codice Talete | APY più alto–450.158 | Ottieni ricompense ogni 10 m