AUFIN-PROTOCOL: explodeer uw bankrekening met slechts $ 1000 tot $ 4.840.190 in 12 maanden

 INVOERING

#Aufin Protocol maakt gedecentraliseerde financiën (DeFi) vriendelijker en toegankelijker voor alledaagse investeerders. Een manier waarop ze dit doen is via het #Aufin [Autostaking](https://www.aufinprotocol.com) Protocol dat een gebruiksvriendelijke, innovatieve benadering biedt voor het verdienen van beloningen die in de eigen portefeuille kunnen worden gestort en onafhankelijk rente kunnen verdienen van elk gecentraliseerd betalingssysteem.

Het #Aufin Autostaking-protocol is ontworpen om vriendelijk en toegankelijk te zijn voor nieuwe investeerders. Door gebruik te maken van AI-technologieën zoals machine learning en deep enhancement learning, zal #Aufin zeker zijn van zijn rol als het meest winstgevende op blockchain gebaseerde investeringsplatform dat er bestaat, terwijl het gebruikers regelmatig beloont. Samen met de doorlopende functies, zoals uitbetalingen op elk moment, is dit een [platform](https://www.aufinprotocol.com) dat, in tegenstelling tot andere, ervoor zorgt dat u het rendement krijgt dat u nodig heeft, terwijl uw investering veilig en anoniem blijft.

Aufin Protocol zorgt voor een revolutie in #DeFi met het #Aufin Autostaking Protocol dat de hoogste vaste APY biedt, beloningen om de 10 minuten opnieuw baseert, en een intuïtief buy-hold-earn-systeem dat uw portfolio veilig in uw portemonnee laat groeien.

#Aufin is opgericht op basis van dingen ten goede veranderen - letterlijk. We zijn hier om het leven van de mensen om ons heen te verbeteren door hen financieel zekerder te maken en een middel te creëren waarmee ze voor zichzelf en hun dierbaren kunnen zorgen als dat nodig is.

#Aufin streeft ernaar gedecentraliseerde financiële applicaties te ontwikkelen waarmee gebruikers voordeel kunnen halen uit deze diensten. Sommige van hun serviceaanbiedingen hebben $ AUN-tokens als beloning voor actieve deelname of passief gebruik.


VOORDELEN VOOR HOUDERS

LAAG RISICO MET AUFIN VERZEKERING

De #Aufin-verzekering is een risicobuffer van 5% die wordt gebruikt om de prijs van tokens te stabiliseren. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat alle stakers hun beloningen ontvangen, zelfs als de [markt](https://twitter.com/ProtocolAufin] een onverwachte duik neemt.

EENVOUDIG EN VEILIG STAKEN

Met het #Aufin-token hebt u altijd toegang tot uw tokens en kunt u ze op elk gewenst moment 24/7 in uw bedrijf gebruiken, zo vrij als u wilt, op elk gewenst moment, 24/7. Het enige wat u hoeft te doen is kopen & vasthouden, aangezien u automatisch beloningen in uw eigen portemonnee ontvangt, wat betekent dat er geen ingewikkelde uitzetprocessen meer nodig zijn omdat er geen vooraf gedefinieerde perioden zijn waarin u wel en niet transacties kunt doen met de geld op uw rekening.

RENTEOPBRENGST MET AUTOMATISCHE BETALING

U hoeft zich geen zorgen te maken over het uitzetten van uw tokens, omdat het automatische slimme contract alles voor u afhandelt. De rente wordt automatisch uitbetaald en wordt ook nog eens vermeerderd in uw eigen portemonnee. Niets is eenvoudiger!

                     HOOGSTE VASTE APY

#Aufin beloont investeerders met de hoogste rente in alle gedecentraliseerde financieringen en keert in de eerste 12 maanden een rente uit van 480.419,00%. Het beloningspercentage daalt rond een tijdperk, wat een speciale tijd is die elke 2.300 blokken of gemiddeld ongeveer elke 21 uur plaatsvindt.

                 SNELLE RENTEBETALING

Het #Aufin-protocol betaalt elke belegger in zijn dagelijkse programma. Het is het snelste samengestelde cryptoprogramma dat er is, en het is VEILIG omdat betalingen worden gedaan met behulp van onze handelsbots en algoritmen.

                   AUTO TOKENBRANDEN

Een van de geweldige dingen van #Aufin is The Fireplace - onze functie voor het branden van tokens die bij elke transactie automatisch 2,5% van alle tokens die op onze exchange zijn gekocht, verbrandt. Zorg er dus voor dat er nooit een teveel aan tokens op de markt is, en als die er ooit zou zijn, zou het voor iedereen met open ogen overduidelijk zijn dat er iets vreemds niet goed gaat!


AUFIN VERZEKERING


Aufin gebruikt een eigen handelsalgoritme dat Rebase Rewards beïnvloedt. Het algoritme wordt beïnvloed door een percentage van de handelskosten voor kopen/verkopen die worden gegenereerd in de BTC-, ETH- en NEM-portefeuilles van Aufin.


De rebasing-beloningen, hoewel gemaximeerd op 0,01613%, worden ondersteund door The Rebase Insurance, wat helpt om de rentetarieven voor $ AUN-tokens op de lange termijn te handhaven. Hoewel dit leuk is om te weten, is het niet altijd te relateren aan nieuwe tokenhouders en dus kunnen we wat meer belangrijke punten overbrengen die alles mooi samenvatten.




Als het erop aankomt, bespaart de #Aufin-verzekering leden van het risico om verstrikt te raken in een flitsongeval. Wat ons bijzonder effectief maakt, is het vermogen van ons protocol om de prijzen in de loop van de tijd stabiel te houden. Onze inzet voor duurzaamheid en stabiliteit betekent dat we altijd voldoende mogelijkheden hebben om de groei te vergroten. We kunnen ook voorkomen dat leden opdrogen, aangezien ons protocol is ontworpen met de belangen van individuen voor ogen en niet om van hen te profiteren zoals andere financiële instellingen zouden kunnen doen.




#AUFIN SCHATTING


De Aufin Schatkist is als een bankrekening, maar is speciaal ontworpen om de waarde van Aufin's netwerktokens te beschermen. Hiermee kunnen we er zeker van zijn dat niets het token van Aufin en onze bestaande bitcoin-holdings in het proces zal devalueren.

Het is belangrijk om gevoel voor humor te hebben als het om de markt gaat. Hoewel we niet verwachten dat de waarde van $AUN helemaal zal dalen, kan het om vele redenen verstandig zijn om wat geld opzij te zetten voor een regenachtige dag: - u wilt misschien voor een werknemer betalen als u een extra middelen, maar heb niet de tijd of wens gehad om met rekrutering om te gaan, dus zoals gewoonlijk liet je het van je bord (verfijning) - misschien wil je wat tokens opsluiten als "skin in the game" als onderdeel van een ICO-bonusstructuur (verfijning) Ja, we begrijpen dat langetermijnhandel niet voor iedereen weggelegd is. En hoewel kortetermijnhandel gevaarlijk kan zijn, omdat zelfs doorgewinterde handelaren kunnen worden overrompeld door prijsschommelingen en curveballs die specifiek op hun eigen geldzakken zijn gericht; budgetruimte opzij zetten voor je toekomstige zelf kan helpen, zoals we het graag noemen, met wat extra kussen in je achterzak.

De schatkist van de gemeenschap is een geldpot waarop de hele Aufin-gemeenschap kan stemmen over de verdeling ervan! Het concept en idee voor een treasury ontstond ongeveer drie jaar geleden. Sindsdien is de schatkist van de gemeenschap goed gebruikt en heeft het bijgedragen aan de groei van veel #Aufin-producten, -diensten en -projecten. De schatkist zal blijven worden gebruikt om nieuwe items te financieren die niet alleen de waarde van #Aufin zullen vergroten, maar ook zullen helpen bij het bieden van nieuwe grote kansen!

#AUFIN OPEN HAARD

De Aufin Fireplace is een manier om een ​​bepaald aantal munten weg te branden of te vernietigen (2,5% van alle transacties). Naarmate er meer transacties worden gemaakt, worden er meer munten vernietigd, wat betekent dat het circulerende aanbod afneemt en transacties in de loop van de tijd waardevoller worden.

Een eeuwige verbranding van het circulerende aanbod betekent dat de waarde van het token automatisch meer waard zou zijn, vanwege de verminderde hoeveelheid in omloop en de toegenomen vraag.

AUFIN AUTO LIQUIDITEIT

#Aufin Auto-Liquidity zal liquiditeit in het netwerk injecteren. De eerste use case van ons gedecentraliseerde platform is om $AUN te gebruiken als een methode om onmiddellijke liquiditeit te ontgrendelen. Bij elk uitwisselingsproces int #Aufin kleine vergoedingen en stuurt dat geld automatisch naar een LP-portemonnee. Het beheermechanisme is ingebouwd in het slimme contract van het protocol, dat vervolgens 50% van dat geld inneemt en automatisch BNB koopt wanneer dat nodig is.

Alle resterende $ AUN in de Auto-Liquidity Project (ALP) -portemonnee zal worden gebruikt om BNB te kopen, waardoor het aanbod van BNB toeneemt en dus de prijs stijgt. Deze methode staat bekend als marketmaking en is een veelgebruikte manier voor nieuwe en bestaande cryptocurrency-uitwisselingen om de liquiditeit te vergroten.

De #Aufin Auto-Liquidity wordt om de twee dagen uitgevoerd om steeds meer liquiditeit aan de pool toe te voegen. Op deze manier kunnen houders van $AUN-tokens hun tokens op elk gewenst moment gemakkelijk verkopen en grote marktdalingen vermijden die kunnen wijzen op waardedalingen. De #Aufin Auto-Liquidity helpt ook om de protocolstabiliteit te behouden, zodat het APY-niveau gedurende de hele levensduur behouden blijft.

VASTE APY

APY staat voor Annual Percentage Yield en staat voor uw inkomsten als een percentage van het totale investeringsbedrag. Dit getal wordt gebruikt om te meten hoe goed uw geld presteert in deze beleggingen, gemeten tegen de totale waarde van de belegging in een bepaalde periode. Als u bijvoorbeeld $AUN-tokens belegt, betekent dit dat de samengestelde rente periodiek aan uw $AUN-tokens wordt toegevoegd tijdens de rebase-evenementen, zodat u steeds meer zekerheden kunt verdienen.

Het nieuwe bedrag van uw #Aufin-tokens dat u ontvangt, wordt als volgt berekend: (uw huidige #Aufin-tokensaldo X de gekozen vermenigvuldiger) + uw huidige #Aufin-tokensaldo. Je nieuwe rebase-beloningen worden berekend op basis van het uiteindelijke aantal #Aufin-tokens dat je hebt vermenigvuldigd met de gekozen vermenigvuldiger.

DE KRACHT VAN SAMENGESTELDE RENTE

Omdat samengestelde rente een zeer krachtige manier is om uw winst uit sparen of beleggen te vergroten, is het belangrijk om dit mee te nemen bij het nemen van beslissingen over vermogensopbouw. Om dit denkproces te illustreren, stel je een persoon voor die 30 dagen lang elke dag $ 4 spaart voor een totaal van $ 120 en een andere persoon die hetzelfde bedrag spaart, maar hun plan wordt over 6 maanden samengesteld met dezelfde rentevoet:

$AUN TOKEN

$AUN-tokens worden de komende twaalf jaar elke tien minuten uitgedeeld als beloningen voor tokenbezitters. Elke keer dat u een AUN-beloning ontvangt, wordt uw positie in de rij om opnieuw betaald te worden automatisch omhoog geschoven, wat betekent dat zelfs als u af en toe een betaling mist, uw totale inkomsten altijd zullen stijgen zolang u een token bent houders.


GEEN TEAM TOKEN

GEEN EXTRA MUNT

GEEN DEKEN TREKKEN


HANDELSKOSTEN


Wanneer u als belegger handelt, moet u gemiddeld 16% van uw handelswaarde aan transactiekosten betalen (ook wel 'takersfees' genoemd). De lagere vergoedingenstructuur die we hier bij Aufin hebben, geeft ons de mogelijkheid om jaarlijks 480.419,00% terug te storten op de kredietrekeningen van onze investeerders.


KOOP HANDELSKOSTEN

De Aufin-verzekering....5%

De Aufin Schatkist....2,5%

De Aufin-open haard ....2,5%

De auto-liquiditeit van Aufin ..... 4%


VERKOOP HANDELSKOSTEN

De Aufin-verzekering....5%

De schatkist van Aufin ..... 4,5%

De Aufin-open haard ....2,5%

De Aufin Auto-Liquiditeit......4%


CONCLUSIE

  Aufin Protocol is een protocol waarmee gebruikers duurzame vaste samengestelde rente op hun activa kunnen genereren. Het doet dit door slimme Ethereum-contracten te gebruiken waarmee gebruikers hun activa in de #Aufin Wallet kunnen houden, waar het protocol automatisch rente genereert. Het protocol zal Ethereum-blockchaintechnologie gebruiken om gebruikers in staat te stellen duurzame vaste samengestelde rente te genereren.


PROJECTLINKS


Website: https://www.aufinprotocol.com

Twitter: https://twitter.com/ProtocolAufin

Telegram: https://t.me/aufinbsc

Gemiddeld: https://medium.com/@AufinProtocol

Discord: https://discord.gg/KyNcSPquNP

Schrijver


gebruikersnaam: bocor

profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2846863;sa=forumProfile

portemonnee bep20:0x63D2a76eb30DBe869565dbb0604b8F6e865BbD57

teleqram:@bocor

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Dschungelkönigreich Bestes Spiel, das Boni und Einkommen generiert

Darth is 'n toonaangewende DeFi-protokol wat 'n vaste APY van 383,000% bied

Codice Talete | APY più alto–450.158 | Ottieni ricompense ogni 10 m